Rocke -Revyen 
i Kolben
Rocke-Revyen presenterer show-musikalen «Forever Young» i Kolben 6. november. «Forever Young» er en fortelling om sosiale medier, og om hvordan ungdom risikerer å bli utsatt for hets og sladre-historier hentet fra uklare kilder… Vi møter Emily og hennes venninner. Vi møter også Kenny og hans venner, samt noen andre som er bekymret for ungdommene. Særlig fordi uheldig eksponering på sosiale medier skaper en krise i forholdet mellom Emily og Kenny. Handlingen i stykket dreier seg mye om hvordan man nøster opp i alle historiene som florerer på Snapchat, Instagram, Facebook m.m. - og hvordan man tar livet sitt tilbake på sosiale medier. Musikalen er spekket sang, swingende pop-musikk, dans og drama. 

Ensemblet består av «gamle» musikal-stjerner fra Fløysbonnmusikalens storhetstid, bl.a. Simen Brændshøi som nå er en «up and coming» artist, og Sara Siblini, stjerneskuddet fra Libanon med internasjonal erfaring. Marianne Sørensen Berg er The Voice-deltaker i år, og samtlige dommere snudde seg da hun sang på «blind»-audition. Hun er også en etablert live-artist med nærmere 1 million streams på internett.  Aleksander H. Hanssen er deltaker i årets Fløysbonnmusikal, og vi håper at flere ungdommer blir med etterhvert. Vi har også vært så heldige å fått med 12 unge, lovende dansere fra RAMP-dans hos proff-danser Nina Dehle.

En show-musikal om ungdom og sosiale medier. 
Kolben, sal 2, 
 6. november
    kl. 17.00.
Se hele forestillingen!
Konsert 15.05.22
"Dreamteam" består av trioen Liv Woldsnes, Øyvind Fjeldstad og Sigurd Dancke. De har lang erfaring med Fløysbonn-musikalen gjennom 25 år. Nå jobber de sammen med Rocke-Revyen.

RAMP er dansestudioet til proff-danseren Nina Dehle. Hun jobber også sammen med Rocke-Revyen.

For mere info om prosjektet: kontakt: sdancke@yahoo.no
FY-highlights 1. akt
FY-highlights 2. akt
Programblad
Møt enesmbelet