Rocke -Revyen 
i Kolben
«We build this City» er en podkast-musikal som spilles I Kolben 4. juni. Dette er en live-podkast hvor Rocke-Revyen formidler den utrolige historien om Kolbotn Rock City. Det blir selvfølgelig gjenhør med aktuelle låter som ble spilt av datidens band og artister!

Det handler om hvordan Kolbotn ble til Rock-botn, helt fra beat-perioden på tidlig 60-tall med beatbandet Hugger Muggers, punkbandet Kjøtt, jazz-legenden Radka, og Karjolen som var Norges første diskotek i 1969. Ikke minst tungrockerne Turboneger og Darkthrone. Albumet «A Blaze in the Northen Sky» med Darkthrone fra 1992, har fått plass på Nasjonalmuseet sammen med noter av Edvard Grieg og sydpol-brev fra Roald Amundsen! Albumet er spilt inn i Creative Studio som lå på Sofiemyr. 

I krysset Skiveien/Sønsterudveien ligger Pamparius Pizza. Pål Bøttger Kjærnes fra Turboneger var med og startet denne pizza-butikken og de har behørig hyllet stedet med "The Age of Pamparius" fra LP´n Apocalypse Dudes. Turbo-fans fra hele verden er innom Pamparius Pizza!

Sigurd Dancke forteller om alt dette i sin egen podkast: Kolpodden. En live-podkast direkte fra Kolben med publikum i salen. Vi følger rocke-historien fra Kolbotn i kronologisk rekkefølge, med med musikk fra gjeldende artister og stilarter. Det kommer frem mange overraskende opplysninger om Kolbotn som hele Østlandets Rock City.  RR-ensemblet består av proffe musikere og sangere, og de har med seg dansere fra Nina Dehle og RAMP-dans.

En musikal om Kolbotn Rock City
"Dreamteam" består av trioen Liv Woldsnes, Øyvind Fjeldstad og Sigurd Dancke. De har lang erfaring med Fløysbonn-musikalen gjennom 25 år. Nå jobber de sammen med Rocke-Revyen.

RAMP er dansestudioet til proff-danseren Nina Dehle. Hun jobber også sammen med Rocke-Revyen.

               For mere info om prosjektet: 
                     sdancke@yahoo.no
Se hele forestillingen  her:
presenterer:
WBTC-manus/tekster/mp3
Les hele historien.
 Programblad
Dette er
Rocke-
Revten!
Startside
WBTC 1. akt
WBTC 2. akt
WBTC 2. akt
highlights 1. akt
highlights 2. akt